Rutile Kemurnian Tinggi

warta

XiMi Group bakal melu INACOATING 2023 ing Jakarta Indonesia

XiMi Group, produsen profesional titanium dioksida kanthi pengalaman 17 taun, bakal melu ing pameran INACOATING 2023 ing Jakarta, Indonesia, sajrone 23 Agustus-25 Agustus 2023.Misuwur kanggo produk sing bermutu, XiMi Group nawakake macem-macem jinis titanium dioksida kaleburutile, anataselanklorida.

INACOATING 2023 minangka pameran dagang utama ing donya khusus kanggo industri pelapis.Iki nggabungake pemain kunci saka macem-macem lapangan kanggo nampilake kemajuan lan inovasi paling anyar ing teknologi lapisan.Acara kasebut nyedhiyakake platform kanggo para ahli industri, produsen lan pemasok kanggo komunikasi, kolaborasi lan njelajah kesempatan bisnis anyar.

Penampilan XiMi Group ing pameran INACOATING 2023 minangka tandha yen Grup XiMi duwe komitmen kanggo promosi produk titanium dioksida ing pasar Indonesia.Kanthi industri pelapis sing berkembang pesat ing wilayah kasebut, aplikasi titanium dioksida ing Indonesia menehi potensial wutah sing gedhe, dadi pasar sing menarik kanggo XiMi Group kanggo ngembangake bisnise.